Klachtenregeling

Als NVPA-therapeut houd ik me aan de klachtenregeling conform de nieuwe wetgeving Wkkgz, die vanaf 1 januari 2017 van kracht is. Ik ben aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), die zorgdraagt voor klachten- en geschillenregeling.

Mocht u niet tevreden zijn dan kunt u de volgende procedure volgen:

  • Neem telefonisch of per mail contact met mij op. We kunnen dan samen uw klacht bespreken en een passende oplossing vinden.
  • Als we er niet uit komen kunt u contact opnemen met mijn beroepsvereniging Het NVPA. De beroepsvereniging bespreekt met u de ontstane situatie en geeft aan welke mogelijkheden er zijn. Dit gesprek is vertrouwelijk.
  • Wanneer u een klacht wilt indienen, kunt u het klachten-informatieformulier invullen https://nvpa.org/content/een-klacht-indienen-1. Dit formulier is strikt vertrouwelijk en wordt alleen gebruikt om de klachtenfunctionaris en/of de geschilleninstantie SCAG te informeren. In dit formulier kunt u uw gegevens invullen en uw klacht omschrijven.
  • Alleen met uw toestemming wordt uw klacht doorgestuurd naar de coördinator van de poule van onafhankelijke klachtenfunctionarissen.

Dat zijn allen professionals met wie u uw klacht kunt bespreken en van wie u een advies krijgt wat te doen met uw klacht.

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Contactgegevens

 Ingrid Dodde

Dorpsstraat 79
2361 AX Warmond

06 – 128 93 618

De Praktijk voor Integratieve Kindertherapie is ingeschreven bij de KvK onder nummer 27351403